tiistai 21. marraskuuta 2017

Come on baby, tee sääntöön poikkeus!

 Poikkeus 3 (61x50cm) 2017

 Poikkeus 2 (61x50cm) 2017

 Poikkeus 1 (61x50cm) 2017


Päässäni on soinut riesaksi asti Asteen biisi Poikkeus sääntöön. Tämä johtuu siitä, että se on cheerleading-joukkuueemme Dinosaurusten kisamusa (joo-o, me kilpaillaan Jyväskylän Winter Wildness -kisoissa klassikko-sarjassa 2.12.17!). Liekö aivojen jankutus sitten vaikuttanut siihen, että poikkesin eilen rutiineistani monta kertaa. Hyvällä tavalla.
1. Minähän en jaksa tehdä kuin ehkä yksi ja puoli asiaa päivässä, kun on tämä harmaa ja musta ja räntäkin vielä. Olin kutosessa tulossa kaupungilta pankkiasioilta. Ajattelin ajaa Arabiaan ja käydä Kipsarissa syömässä (eipähän tarvitsisi miettiä ruuanlaittoa) ja sitten viran puolesta vähän piipahtamassa työhuoneella, jos vaikka jonkun niitin jaksaisin kiilapuuhun kiinnittää. Mutta. Come on baby! Hakaniemessä iski hillitön valkoisen kankaan himo, äkillinen maalauspakotus! Tein pikapäätöksen nousta ratikasta ja mennä taidetarvikeliikkeeseen.
2. Minähän en ikinä käytä valmispohjia. Mutta come on baby, onko vaihtoehtoa, jos on pakkopakko maalata heti? No ei.
3. Minähän en ikinä maalaa pieniä tai keskikokoisia maalauksia. En muka osaa. (Edellisessä postauksesa esiintynyt XS-koko on sitten oma lukunsa, koska niitä kasvatan "isoiksi" ja reliefimäiseksi maalimassalla Suosikkikokoni on on XXL (sellainen parimetrinen), mutta sellaisia valmispohjia ei tietenkään ollut saatavilla. Ei myöskään kokoa XL tai L. Ei tainnut olla edes M-kokoa (jos se olisi vaikka metri kertaa jotain). Come on baby, tee sääntöön poikkeus! Silmäni kiinnittyi S-kokoisiin pohjiin (61x50cm), joissa oli mielestäni hyvät mittasuhteet. Niitä sitten. Hinta ei ollut ihan paha, joten ajattelin että viisi ei ole liikaa. Ostin myös vähän väritäydennyksiä: keltaisia, valkoista ja oranssia, ja selvisin alle satasella.
Maalaus sujui kuin unelma! Aloitin kaikki viisi, koska oli pakko. Tänään totesin kolme viidestä valmiiksi. Huomenna menen ostamaan lisää pohjia. Onko kymmenen paha?


2 kommenttia:

  1. Hei!
    Onko noi poikkeukset jossain myynnissä vai myytkö niitä itse? Ne on upeita!

    VastaaPoista
  2. Moi Kyösti! Kiitos. Tällä hetkellä voi ostaa suoraan työhuoneelta. Tervetuloa katsomaan!

    VastaaPoista