sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Sukkahousu-uskonto -video nyt katsottavissa!No niin! Nyt julkaisen tämän kahteen kertaan mainostamani duunin.

Mainittakoon vielä, että teos tehtiin alkujaan live-performanssiksi. Kerroin tekstin yleisölle istuen valkokankaan edessä "videon sisällä". Esitys oli galleria Jangvassa 2004. Tässä videoversiossa kuulette vain ääneni. Video esitettiin syksyn 2004 Kettupäivillä ja se oli myös mukana Suomen Taiteilijain 110. näyttelyssä Taidehallilla 2005. Koska Hekumaa ei silloin ollut olemassa, haluan tallettaa tämän tähän nyt.

Ja uskokaa pois, videon nimi CV:ssäni on herättänyt usein uteliaisuutta, joten tässä teille kaikille, jotka rakastatte sukkahousuja tai Messiaita tai auringonnousuja tai kummallisia kieliä, vodkaa tai Kirjoituksia tai lahkoja tai valomainoksia.

EDIT. 29.9.21
Minulle tuntemattomasta syystä video ei ole saatavilla. Minulla ei myöskään ole kopiota siitä tallella. Sinne meni. Ikävä juttu. Tämä oli kiva työ

1 kommentti:

  1. Tämä oli hieno juttu! Äänesi sopii tuollaisiin mainiosti. Voisit ehkä tehdä näille jatkoakin? Ja minähän rakastan keltaista, auringonnousuja, valomainoksiakin..ja vodkaa..vähäsen..jos se ei nouse päähän :-) Mukavaa viikonloppua FB kaverille!

    VastaaPoista