perjantai 16. marraskuuta 2012

Uusi Uusitalo & Karihtala

Kimallepaita ja kimallemaalaus

Helena Karihtalan kanssa

Tilan kirkas valaistus tuo maalaukset kaikkine yksityiskohtineen upeasti esiin. Vasemmalla sarjasta Valkoinen (100x100cm) 2011, oikealla Gloria (200x160cm) 2009-2012


Syvennyksessä on oiva paikka punaisille pikkutöille


 Jaan Elkenin musta maalaus ja Panu Ruotsalon Flowers of Honey

Helena suunnittelee toimiston sisustuksen näyttelyyn sopivaksi. Keltaiset jakkarat ja sohvapöydät rimmaavat Panun keltaisen kanssa; minun vaaleiden teosteni seurana on valkoisia ja harmaita kalusteita.

Töitä sarjoista Melankolia ja Nimeni on punainen (30x35cm) 2010-2011

 
 Illan asu


 ...ja tietenkin kengät - tietenkin Pura Lopez, tämän syksyn mallistoa. Ihanaa mokkanahkaa ja veikeä 9cm korko. Barcelonasta. 

Galleria Uusitalo toimii taas Helsingin keskustassa! Sisustussuunnittelija Helena Karihtala muutti hiljattain uusiin tiloihin Abrahaminkadulle. Karihtala on pitkään ollut kiinnostunut kuvataiteesta, ja avara, valoisa tila innosti hänet luomaan uudenlaisen toimiston. Marjukka Uusitalo puolestaan oli etsinyt uutta tilaa Helsingistä, ja kun nämä kaksi kohtasivat, syntyi sisustustoimisto, joka on samalla galleria.

Eilen vietettiin näyttelyn avajaisia, tämänkertaiset taitelijat ovat Jaan Elken, Matti Koskela, Maaria Oikarinen ja Panu Ruotsalo.

Maalaukseni Glorian vaiheista voit lukea mm. postauksista Glitter ja Hillittömyyden hallinta
Työ oli esillä Toivo! -näyttelyssäni Turussa, Helsingissä se on nähtävillä nyt ensimmäistä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti