perjantai 25. marraskuuta 2011

Marbella 24.3 kommenttia:

 1. Samanlaisia kuvia,joita otat aina..ei ihmisiä (kuvissa)..ei kommunikaatiota muuhun (edes kuvallisesti) kuin omaan itseen. Sanavalmiin 6v:n maailmankuva,joka toistuu toistumistaan. Luovuus /innovatiivisuus on kadoksissa.

  VastaaPoista
 2. Hei Maaria!
  En ole pitkään aikaan seurannut blogiasi, mutta todella hienoja kuvia! Hyvät kuvakulmat ja värit. Espanja on kaunis ja mielenkiintoinen maa, itsekin olen pari kertaa käynyt. Ja sinulle anonyymi, olen aivan eri mieltä kanssasi, ei kaikissa kuvissa tarvitse olla ihmisiä, ja nämä ovat luovia kuvia, itselläni ei olisi tullut mieleen ottaa tuollaisista asioista kuvia, ja jos olisin niin en olisi saanut noin hyviä!
  Albert

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, kaikkia ei voi miellyttää eivätkä kaikki ole samoista asioista kiinnostuneita. Se, mikä koskettaa yhtä, voi toiselle olla yhdentekevää. Tilastojen mukaan Hekumassa on käyty ahkerasti tässä kuussa, mikä kertoo siitä, että monet pitävät kuvistani.

  Jos olisin muotokuvamaalari, varmasti kuvaisin ihmisiä. Mutta koska olen abstraktikko, huomioni kiinnittyy väreihin, valoon, muotoihin ja sommitteluun. Ne Espanjan kuvani, joissa on ihmisiä, eivät kuulu työpäiväkirjaan, vaan perhealbumiin.

  Albert, mukavaa kun tulit pistäytymään! Minä olen todella ihastunut Espanjaan, haikeus valtaa mielen, kun lähtöpäivä lähestyy, mutta toivon pääseväni tänne pian uudelleen.

  VastaaPoista