keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Tuplajuhlat tulossa!Lucian silmät lähti painoon! Päiväkaudet tein töitä lähes koko valveillaoloajan ja elin kofeiinilla. Unet pakenivat: taittopäivää edeltävänä yönä sain levättyä vain 2,5h. Maanantaina taitto saatiin valmiiksi ja käytiin sitten kustantamon porukan kanssa nauttimassa vähän ruokaa ja juomaa - vai olisko ollut melkein dokaamista? Mukavaa oli istua rauhassa ja kiitollisena kaikkien onnistuneesta työpanoksesta. Varmistin vielä: "Saanhan tilittää teille, jos alkaa päässä viiraamaan, kun tämä on melkein liian jännittävää?" Saan tilittää.
Eilen nukuin käytännössä koko päivän, tänäänkin melkein. Nyt ei ole pakko tehdä yhtään mitään vähään aikaan. Pieniä bloggauksia ajattelin vähän postailla, herätellä uteliaisuutta kirjaa kohtaan. Ja onhan tulevasta näyttelystäkin kerrottavaa.

Arvatkaapas mitä! Nyt tuleekin tuplajuhlat! Kirja julkaistaan avajaisteni yhteydessä 14.2. Tervetuloa juhlimaan! Luvassa ainakin hurjia, hauskoja, härskejä ja herkkiä lukunäytteitä. Paikka ja aika: Galleria Katariina, Kalevankatu 16, klo 17-19.

FB:ssä kirjaprojekti on saanut pitkin matkaa paljon tykkäyksiä, kiitos niistä. Mutta saisinko pyytää aktivoitumaan nextille levelille? Lähettäkää kysymyksiä kirjasta! Olisi kiva tehdä sellainen kysymys-vastaus -postaus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti