torstai 23. syyskuuta 2010

19. ja magentamustaEn enää muista, kuinka monta vaihettta tämä työ on käynyt läpi tai millaisena se alkoi. Yritän pitää näistä lukua teko/valmistumisjärjestyksessä, mutta se ei ole ihan helppoa, kun maalauksilla on oma tahtonsa ja tahtinsa, kuten komentelevan keltaisen tapaus juuri osoitti. Levittelin tänään työhuoneeen käytävälle tarkasteluun melkein koko sarjan ja tarkistin numeroinnin aiemmista merkinnöistäni. Näemmä tämä on yhdeksästoista.

Tässä värit, joista sekoitin tumman, jota lisäsin ylävasemmalle. Musta on helmiäismustaa, joka siis heijastaa hieman valoa. Itse seosta en älynnyt kuitenkaan kuvata, ehkä oikein tumma punaviini voisi hämärässä antaa saman värivaikutelman. Ohensin väriä vielä hieman, koska tarkoitus ei ollut peittää, vaan kerrostamalla syventää maalauksen väriä.


Kirkkaammat värit hehkuvat nyt enemmän ja ohuen tumman alla olleet punaiset kimellehiukkaset tulevat paremmin esiin. Toinen muutos kuvien välillä on sininen glitterkerros keskivasemmalla. Maalaus on tarkkailun alla lähipäivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti