maanantai 1. maaliskuuta 2021

Teoksia TAIKO:on

 Suvilumi (35x30cm) 2009

Päivitin yläpalkkiin verkkonäyttelyn Pieniä maalauksia,; siellä on tämä ja monta muuta. Olen tehnyt näitä paljon vuosien varrella, ehkä yhdeksänkymmentä. Ostin nimittäin reilu kymmenen vuotta sitten mahtipontisesti kiilapuut sataan tällaiseen, ja puita on enää kassillinen jäljellä. Näköjään maalauksia on paljon myös lähtenyt maailmalle. (Ja taas huomaan, miten huolimaton boheemi olen, sillä en tiedä läheskään kaikkien sijaintia.) Mutta nämä nyt julkaisemani ovat siis vielä saatavilla. Muutaman lisää löydät hakemalla Yellow hellow!

Olen nyt väsännyt TAIKO:n sivuani. Siellä pitää kirjoittaa yli 200 merkin selitys kustakin teoksesta, suomeksi ja englanniksi, että siinä on vähän runoilemista. Monilla töilläni ei ole edes ollut nimiä, ei tälläkään tyypillä, josta kirjoitin näin: "Tässä maalauksessa lumi on satanut kesäisten värien päälle. Halusin tehdä jotain yllättävää, joten maalasin valkoisen kerroksen, joka osittain peittää alemmat värit. Lopputulos on herkkä ja unenomainen." 

TAIKO:ssa suositeltiin myös laittamaan useampia kuvia teoksesta, esim sivusta, yksityiskohdista ja takaa. Tomerana kuvailin toissapäivänä. 

Tässä muutamia muita otoksia:


Ehkä siis vielä ostan puita lisää, sitten kun olen käyttänyt kaikki sata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti