torstai 3. maaliskuuta 2016

OOO! Tänää duunii, huomen paardii!


Ripustimme näyttelymme Jätkäsaaren Huudossa tänään. Hieno tuli. Tervetuloa juhlimaan avajaisia kanssamme huomenna perjantaina klo 18-20! Tarkemmat tiedot edellisessä postauksessa.
Mikä on optimaalinen väli?

Lykkäsin tähän useamman kuvan oman sarjani ripustamisesta, kun oli niin hienoa seurata, miten taitavasti Tapani Hyypiä hoiti homman loppuun. Tapani oli ollut jo aamupäivällä ripustamassa toisen näyttelyn. Kuljetuspäivä oli eilen, ja silloin paikalla olleet tyypit olivat tehneet alustavaa suunnitelmaa, millä seinillä mitäkin tulisi olemaan. Minulla on näyttelyssä neljä teosta; aamulla kaikki vielä seisoivat rivissä peräkanaa. Totesimme, että sininen "Israel-maalaus" olisi paras siirtää toiseen huoneeseen. (Kunnon kuvia tulee joka suunnalta, sitten kun pääsen galleriaan oikean kameran kanssa rauhassa tiirailemaan.)

Yläreunan merkki

Alustavan suunnitelman iso visio toimi: minulla, Mia Saharlalla ja Kaarina Hakalla on yhteinen, iso tila. Katsokaa keltaista! Olemme olleet Mian kanssa jotenkin samalla levelillä: 

Vähän oikealle

Linja on objektiivisesti mitattuna suora (huom. tabletin kamera vääristää kulman)

Mutta mitä sanoo silmä? Katto ja lattia saattavat olla vinoja, seinä voi olla hieman kalteva, jolloin vatupassin suora näyttää "väärin"

Mia

Kaarina rakentaa installaatiotaan
"Jätkien puolta" mietitään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti